Econo Inverter LG 18000BTU Mărește

Econo Inverter LG 18000BTU INVERTER

Econo Inverter LG 18000BTU

New product

GARANTIE 3  ANI

0767-582-401

Tip produs Rezidential
Tip Unitate Split de perete
Functii Racire ,Incalzire ,Ventilatie ,Dezumidificare

More details

4,400 RON

Informații

Sanatate perfecta

Sistemul variat de filtrare protejeaza utilizatorul de toate substantele nocive.

LG a dedicat mult timp si efort pentru cercetarea tehnologiei plasma, care creeaza o a patra stare a materiei (celelalte stari fiind solid, lichid si gaze) in cazul in care ionii, atat negativi cat si pozitivi, coexista si reactioneaza cu umezeala din aer. Cea mai recenta tehnologie LG, Plasmaster, aplica tehnologia cu plasma pentru viata reala. Prin implementarea cu succes a acestei tehnologii, LG ofera o gama larga de capabilitati inovatoare in noul sau aparat de aer conditionat.

Puternicul Ionizator cu plasma va protejeaza de mirosuri si substante nocive in aer cu peste 2 milioane de ioni care sterilizeaza nu doar aerul care trece prin aparatul de aer conditionat, ci si suprafetele din jur pentru un mediu mai sigur si mai curat.

Sterilizare completa plus deodorizare

2 milioane de grupuri de ioni polarizati sunt generate de ionizatorul cu plasma pentru a urmari si elimina bacteriile din aer, virusi si alte substante nocive, precum si mirosurile plutitoare din camera, de pe perdele, canapele, covoare si haine.

Efectul a peste 2 milioane de Ioni

Sterilizare si deodorizare

Generarea grupurilor de ioniGrupurile pozitive si negative de ioni sunt generati prin lipirea moleculelor polare de apa in aer. Inconjoara substantele nociveIonii inconjoara sustantele nocive, cum ar fi germenii, bacteriile si virusii. Producerea radicalilor de hidroxilProducerea radicalilor de hidroxil este produsa prin reactie chimica. Reactia chimicaRadicalii de hidroxil reactioneaza cu substantele nocive. Sterilizare completaSubstantele sunt transformate in molecule de apa si lasa aerul curat.

Filtrul de aer cu dubla protectie retine praful de peste 10 micrometri si are functie antibacteriana. Filtrul micro-praf are o puternica sarcina electrostatica si atrage substante microscopice daunatoare, inclusiv polen si praf fin care sunt cunoscute ca pot provoca boli respiratorii.

Filtru de aer cu dubla protectie

Filtrul de aer cu dubla protectie este prima linie de aparare, conceput pentru a capta inutial particulele de praf de peste 10 micrometri, apoi elimina particulele fine, bacterii din diverse alte surse.

Usor de deschis

Capacul este detasabil pentru a face curatirea aparatului de aer conditionat mai usoara.

Usor de curatat

Filtru este conceput pentru o manipulare usoara si curatare rapida.

Certificari

Microbi Institut
Bacterii Staphylococcus aureus FITI
Klebsiella pneumoniae

Filtrul micro-praf 3M Tech

O sarcina electrostatica de pe suprafata filtrului capteaza si retine substante nocive microscopice (0.3 micrometri).

Structura tip canal deschisSuprafata de filtrare tip canal creste capacitatea de colectare a prafului cu pierdere de presiune scazuta fara ca volumul de aer sa se reduca si performanta de racire se mentine. Suprafata micro-structurataPerformanta imbunatatita de colectare, printr-o constructie stratificata a suprafetei filtrului. Filtru electrostaticCampul electrostatic creste capacitatea de colectare a prafului.

Cum functioneaza

Pasul 1Praful este captat de filtru. Pasul 2Filtrul micro-praf capteaza particulele de praf incarcate cu ioni negativi. Pasul 3Aer purificat este produs

Mod silentios

Modul silentios asigura o experienta mai linistita, mai calma pentru utilizator, prin reducerea nivelului de zgomot cand sunteti gata sa va odihniti.

Ce este modul silentios?

In modul silentios nivelul de zgomot al unitatii exterioare este redus cu pana la 3dBA, reducand in aceelasi timp si nivelul de zgomot din unitatea interioara.

Grafic de comparare al zgomotului

Active Energy Control

Chiar si cu reducerea consumului de energie, Active Energy Control va permite sa va bucurati de racoare economising energie in acelasi timp

Cum functioneaza

Cand apasati butonul functiei Active Energy Control, frecventa maxima a motorului compresorului (Hz) va fi redusa pentru a economisi energie

  • Mod normal – 100% racire folosind consum de energie de 100%.
  • Pasul 1 (80%) – Apasand butonul „Energy Control” odata, capacitatea de racire va fi redusa la 80%, consumul de energie va scadea la 74% si eficienta energetica se va mari cu 14%.
  • Pasul 2 (60%) – Apasand butonul „Energy Control” inca odata capacitatea de racire va fi redusa la 60%, consumul de energie va scadea la 54% si eficienta energetica se va mari cu 24%.

Functia de control a energiei active

Functia de control a energiei este o modalitate eficienta de a va bucura de racire in timp ce economisiti energie. In ciuda consumului redus de energie, va puteti bucura in continuare de racoare.

Beneficiile functiei de control a energiei

Functia de control a energiei va permite sa controlati nivelul de consum de energie in functie de situatie, racind atat cat doriti.

Mod normalMai multe persoane active in camera Pasul 1Cateva persoane in repaus Pasul 2Putine persoane in repaus

Eficienta energetica ridicata

Tehnologia revolutionara inverter LG ofera performanta ridicata si silentiozitate reducand in acelasi timp consumul de energie
Cu o eficienta energetica de clasa mondiala, va bucurati de o atmosfera placuta si economisiti energie.

Compresor de inalta eficienta

Compresorul rotativ si eficienta motorului

Numarul de conexiuni de aspiratie a fost redus de la doua la una pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul functionarii la viteza redusa. Motoarele DC din aparatele de aer conditionat LG se pot lauda ca fiind unele dintre cele mai eficiente din lume.

Ventilator oblic imbunatatit

Prin reducerea celui de-al doilea vortex, care reduce viteza aerului prin grila de iesire, si marirea dimensiunii turbinei ventilatorului, debitul de aer este marit de la 12 CMM la 15.5 CMM.

Producator             LG

Cod produs P18EL
Tip 18000
Capacitate de racire:
Minim 3070 Btu/h
Standard 17060 Btu/h
Maxim 18851 Btu/h
Capacitate de incalzire:
Minim 3070 Btu/h
Standard 19789 Btu/h
Maxim 21966 Btu/h
Putere consumata:
la racire 1562 W
la incalzire 1611 W
Intensitate curent:
la racire 7.2 A
la incalzire 7.5 A
Temperatura exterioara de functionare:
la racire -10 ~ 48 °C
la incalzire -10 ~ 24 °C
Caracteristici energetice:
EER 3.2 W/W
SEER 6.1
COP 5.0 W/W
SCOP 4.0
Clasa de energie racire A++
Clasa de energie incalzire A+
Alimentare monofazat
Tip compresor inverter
Agent frigorific:
Tip R410A
Debit de aer:
Interior mc/min. 19
Exterior mc/min. 32
Deumidificare 1.8 l/h
Nivel de zgomot:
Interior (H/M/L/Sleep) 42 / 40 / 35 / 29 dB(A)
Exterior 53 dB(A)
Dimensiuni:
Interior 1090 x 330 x 248 mm
Exterior 770 x 545 x 288 mm
Greutate:
Interior 14 kg
Exterior 34 kg

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Econo Inverter LG 18000BTU INVERTER

Econo Inverter LG 18000BTU INVERTER

GARANTIE 3  ANI

0767-582-401

Tip produs Rezidential
Tip Unitate Split de perete
Functii Racire ,Incalzire ,Ventilatie ,Dezumidificare